Ervaren MfN register-mediators

Mijn naam is Hanc Dijkstra. Ruim 32 jaar ervaring in het bedrijfsleven, in diverse functies en branches. En ervaring met problemen op allerlei gebieden. Als werknemer en ook als werkgever.
Waar gewerkt wordt gebeuren nu eenmaal dingen die je niet altijd wilt of in de hand hebt. That’s life. Maar dat betekent niet dat je er niets aan kan doen. En voorkomen is nog altijd fijner dan achteraf moeten genezen.  
Ik ben mediator geworden omdat ik geduldig ben, inlevend, luisterend en praktisch. Mensen prijzen mij vanwege het vermogen om te luisteren en te vertalen. Mijn stijl is nieuwsgierig, analytisch, pragmatisch en resultaatgericht. En ik help graag.
Als mediator kom ik in aanraking met allerlei soorten problemen en conflicten. Mensen voeren vaak een gevecht. Met met anderen maar ook met zichzelf. Graag achterhaal ik het ontstaan van zo’n gevecht en wil ik ieders belangen zien te weten te komen. Bij een conflict spelen er allerlei uiteenlopende krachten. Door mijn persoonlijke stijl begeleid ik mensen, via mediation, naar een gezamenlijke oplossing.
Ik werk niet alleen. Je kunt niet alles zelf, daarvoor heb je ook anderen nodig. Daarom werk ik nauw samen met andere mediators die specifieke expertise hebben op hun terrein. Voor alle expertise bij de overheid ben ik partner van Kleve Mediation. Op het gebied van arbeidsrecht werk ik met Recht bij Arbeid in Lelystad. Tevens ben ik compagnon van MediationMessenger, een landelijk platform van ervaren mediators. Meer..
Regelmatig neem ik deel aan intervisie bijeenkomsten met andere mediators. Bijscholing gebeurt regelmatig via mijn lidmaatschap bij o.a. de MfN en de NMv.
Naast mijn werk als mediator werk ik als buurtbemiddelaar bij Stichting Welzijn MensenWerk.
Alle partijen waarmee ik samenwerk zijn gecertificeerd MfN of ADR mediator. Voor u biedt dit de zekerheid dat wij de kwaliteitseisen naleven die door de MfN of ADR worden gesteld en door hen worden gecontroleerd.  

Groningen, Leeuwarden , Drachten, Heerenveen, Assen, Emmen, Hoogeveen, Steenwijk, Meppel, Zwolle, Apeldoorn, Lelystad, Emmeloord, Amersfoort